NATASA THEODORIDOU IN THE PAINT EXHIBITION OF HER DAUGHTER, CHRISTIANA ΒEΤTA, IN MYKONOS! - Η ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΣ ΜΠΕΤΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!



ENGLISH

The eldest daughter of Natasha Theodoridou, Christiana Betta, continues her own artistic journey, presenting in Mykonos her third solo exhibition entitled The Warmest Color, which is hosted in the Municipal Art Gallery of the island and includes creations with bright colors but also a dose of nostalgia since they are influenced by the Greece of the 1960s and 1970s.

The singer has supported Christiana's dream of painting from the beginning and could not be without her by her side.

Mother and daughter posed smiling in front of the works of BettaK as is the artistic name of the painter, with the performer thanking everyone present for their support of Christiana.

Source: Mykonos Live TV




ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Η μεγάλη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέττα, συνεχίζει την δική της καλλιτεχνική διαδρομή, παρουσιάζοντας στην Μύκονο την τρίτη της ατομική έκθεση με τίτλο The Warmest Colour, η οποία φιλοξενείται στην Δημοτική Πινακοθήκη του νησιού και περιλαμβάνει δημιουργίες με έντονα χρώματα αλλά και μια δόση νοσταλγίας αφού είναι επηρεασμένες από την Ελλάδα του 1960 και 1970.

Η τραγουδίστρια έχει στηρίξει από την αρχή το όνειρο της Χριστιάνας να ασχοληθεί με την ζωγραφική και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της.

Μαμά και κόρη πόζαραν χαμογελαστές μπροστά στα έργα της BettaK όπως είναι το καλλιτεχνικό όνομα της ζωγράφου, με την ερμηνεύτρια να ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για την στήριξή τους στην Χριστιάνα.

Πηγή: Mykonos Live TV